Yuppy 21 Iulie 2015 15:25
Un tanar a pus la cale cea mai frumoasa cerere in casatorie. Clipul a devenit viral pe Internet.

Sunt putine lucrurile care emotioneaza atat de tare precum o cerere in casatorie. Momentul acela intim si plin de bucurie ii face pe multi sa verse lacrimi de emotie, chiar si atunci cand nu ii cunosc pe indragostiti. O noua cerere de casatorie s-a viralizat pe Internet si, spre deosebire de majoritatea, aceasta a atins un nou nivel.

Tyler Shelton si Haylee Rose s-au cunoscut in gimnaziu si sunt impreuna de peste 7 ani. Tyler s-a decis la inceputul anului sa ceara mana iubitei sale, numai ca, in primavara, tatal lui Haylee, Greg, a murit.

Dorindu-si ca tatal iubitei sale sa ia parte cumva la marele moment, Tyler a creat un clip emotionant in care citeste o scrisoare adresata lui Greg in care ii cere mana fiicei sale si ii promite ca va avea grija de aceasta pana la sfarsitul zilelor.

O voi lua de sotie pe fiica ta. Intotdeauna mi-am imaginat ca tie iti voi cere binecuvantarea intr-o zi, iar acea zi a venit. Imi doresc sa fi fost aici, sa imi oferi mana fiicei tale, asa ca iti promit ca voi fi pentru ea mai mult decat ai putea cere” spune tanarul in clip.

Dupa ce a primit aprobarea de la mama si fratele fetei, Tyler a cerut pe aceasta in casatorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.