Yuppy 23 Iunie 2015 17:53
Samsung revolutioneaza lumea rutiera cu un camion de siguranta, care te ajuta sa il depasesti.

Divizia Samsung din Argentina a realizat o campanie de promovare pe cat de creativa, pe atat de utila. Pe spatele camioanelor care transporta produse Samsung, agentia de publicitate care se ocupa de promovarea brandului, a montat mai multe televizoare care difuzeaza in timp real imagini din fata TIR-urilor. Astfel, soferii pot depasi camioanele in siguranta, vazand pe ecrane daca drumul este liber sau nu.

Ideea campaniei a pornit de la o statistica sumbra - la fiecare ora, un argentinian a murit intr-un accident de masina. Majoritatea au loc din cauza depasirilor neregulamentare. Samsung a gandit acest camion al sigurantei ("Safety Truck") drept o modalitate de a reduce numarul accidentelor rutiere.

Camioanele Samsung sunt dotate cu televizoare si camere care transmit imagini in timp real atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii.

Cei de la Samsung Argentina sustin ca poarta discutii cu autoritatile pentru a implementa acest sistem la scara larga.

Cum vi se pare ideea?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.