Yuppy 16 Iunie 2015 17:08
O lectie de viata comprimata intr-un clip de 4 minute.

Pentru cei mai multi dintre noi, ploaia este motiv de nervi: traficul se blocheaza, intarzii la intalniri si ajungi la birou ud leoarca. Uitam ca, in copilarie, ploaia era motiv de bucurie, si alergam desculti prin baltoci, fara a ne pasa ca ne udam un pic.

Fix despre asta este vorba in clipul de mai jos. Mai multi oameni se adapostesc de ploaie intr-o cladire. Nimeni nu scoate un cuvant, toti asteptand nerabdatori sa se opreasca ploaia pentru a-si putea vedea in continuare de viata.

Linistea este intrerupta de o fetita care isi roaga mama sa alerge prin ploaie. Iritata de insitentele celei mici, mama ii spune copilei ca nu este bine sa alergi prin ploaie, pentru ca te vei uda. Fetita ii aminteste apoi mamei ca ploaia nu le va face niciun rau.

Iti amintesti ce ai spus de dimineata? Cand vorbeai cu tati despre cancerul lui ai spus Daca putem trece peste asta, putem trece peste orice.”

Este nevoie de inocenta unui copil pentru a ne aminti sa apreciem lucrurile mici din viata noastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.