Yuppy 10 Iunie 2015 15:18
Lucas D'Onofrio si-a cerut iubita in casatorie in ultima ei zi de chimioterapie, iar momentul a fost superb.

Lucas D'Onofrio are 24 de ani, iar iubita sa, Tamara Bruzzo are 21 de ani. Pe 24 februarie 2015, de ziua lui Lucas, Tamara a ajuns la spital unde a fost diagnosticata cu limfomul Non-Hodhkins, o forma de cancer al sangelui. Din acel moment, a fost nevoita sa treaca prin 96 de ore lungi de chimioterapie.

Vazand cum iubita lui se lupta pentru viata si suporta cu stoicism orele de tratament, Lucas a decis ca, la sfarsitul sedintelor, sa isi ceara iubita in casatorie

"Am vrut ca cererea sa fie un simbol, o modalitatea de a incheia capitolul cancer si de a incepe o viata noua impreuna", a spus Lucas, potrivit Buzzfeed.com.

Lucas facut cu mana lui un buchet de flori compus din 100 de trandafiri, a printat 60 de poze cu Tamara, a cumparata 100 de lumanari si a umflat 60 de baloane. Tamara isi decorase camera de spital pentru o mica petrecere de ramas bun, dar, Lucas impreuna cu familia acesteia au schimbat intreg aranjamentul, luand prin surprindere pe tanara.

Intregul moment il puteti urmari mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.