Yuppy 8 Iunie 2015 12:44
Micuta Bindi a crescut si este astazi o adolescenta superba, care duce mai departe pasiunea tatalui ei pentru animale.

Steve Irwin, cunoscut si ca „vanatorul de crocodili”, a murit in urma cu 8 ani, intepat in piept de o pisica de mare. In ciuda accidentului regretabil, Bindi, fiica lui Steve a dus mai departe pasiunea tatalui ei pentru animale, luptand pentru protectia acestora.

Bindi Irwin are astazi 16 ani si si-a propus ca, dupa terminarea scolii, sa se angajeze la Gradina Zoologica din Australia. Pasiunea ei pentru animale poate fi vazuta in numeroasele poze pe care le posteaza pe contul de Instagram. Asemeni tatalui ei, Bindi se simte in largul ei in preajma animalelor salbatice.

„Tata a fost cel mai mare aparator al vietii salbatice si l-am admirat enorm. Imi amintesc si acum sfatul pe care mi l-a dat cand eram mica. Mi-a spus Trebuie sa tratezi animalele asa cum ti-ai dori sa fii tu tratata. Avea mare dreptate”, a spus Bindi potrivit eonline, citat de Bored Panda.

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.