Yuppy 14 Mai 2015 16:17
Dupa ani de captivitate, acest leu simte pentru prima data pamantul sub picioare. Reactia sa este emotionanta.

Timp de 13 ani, acest leu, botezat Will, a trait captiv intr-o cusca, departe de orice contact cu lumea salbaticiei. Apartinand unui circ ambulant, Will a fost fortat sa duca o viata nenaturala, plin de spectacole si inchis intr-o cusca de fier.

Dupa 13 ani de captivitate, leul a fost salvat de o organizatie care lupta pentru drepturile animalelor si eliberat intr-un sanctuar. Reactia lui atunci cand este liber si cand simte pentru prima data iarba si pamantul sub picioare este induiosatoare. Leul se tavaleste prin iarba si praf si se bucura de natura pe care abia acum a avut sansa sa o cunoasca.

Clipul a fost realizat in 2006, dar abia de curand a fost facut public. Leul a murit in 2011, din cauza batranetii, dar a avut parte de cinci ani de liberate inainte sa moara.

"A avut oportunitatea sa interactioneze cu alti lei. Adora sa stea intins in iarba si sa priveasca cerul. A fost un leu fericit", a spus Marcos Pompeo, fondatorul sanctuarului, potrivit The Dodo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.