Yuppy 14 Aprilie 2015 16:58
O noua activitate de petrecere a timpului liber se contureaza in Bucuresti si in alte cateva orase din tara in randul celor pasionati de jocuri, puzzle-uri si enigme: jocurile de evadare. Pentru acestia, Time Escape (www.time-escape.ro) a deschis la inceputul acestei luni primele sale camere: Idele lui Martie si Castelul.

Dezvoltatorul conceptului si antreprenorul care a dat viata acestui proiect este o tanara de 24 de ani, Anca Meliu, absolventa de Comunicare in Anglia.
Am ales sa ma intorc in Romania cu incredere ca sunt multe oportunitati nexploatate acasa si ca poti sa fii antreprenor, impotriva tuturor semnalelor negative pe care le primeam in Anglia. Dupa mai mult de trei ani de consultanta in Londra si in Bucuresti, am pus pe picioare, alaturi de doi parteneri, un joc real de evadare, pe o piata locala deja competitiva”, declara Anca Meliu, Creative Partner Time Escape.

Proiectul Time Escape a fost gandit ca o alternativa accesibila de petrecere a timpului liber, bazata pe joaca activa, in echipa – o pauza de la ecrane si monitoare, de la viata sedentara. Time Escape se diferentiaza prin faptul ca jucatorii, nu jocul, sunt in prim-plan. Ei sunt eroii, ei pot schimba istoria in cele doua camere:

In camera Idele lui Martie, unde Masina Timpului ii duce cu o ora inainte ca Cezar sa fie asasinat, calatorii trebuie sa gaseasca mecanismul si solutia de evadare pentru a-l avertiza.

In Castelul, eforturile calatorilor in timp, ajunsi in 1897 in camera contelui Dracula, sunt concentrate pe a evada inainte ca acesta sa se trezeasca.

Rezervarile pentru Time Escape se pot face incepand cu aceasta saptamana direct pe website: www.time-escape.ro/rezervari. Va puteti juca oricand, de luni pana duminica, intre orele 9:00 si 22:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.