Yuppy 8 Aprilie 2015 15:12
O imagine publicata pe pagina "Humans of New York" a devenit virala. Motivul? O tanara se plange ca are acelasi nume ca Beyonce.

Pagina "Humans of New York" este extrem de populara pe Facebook. Brandon Stanton, creatorul paginii, se plimba pe strazile metropolei, fotografieaza oameni si sta de vorba cu ei pentru a le afla povestile.

De curand, o imagine cu o fata pe nume Beyonce a devenit virala. Fata povesteste cum isi uraste numele pentru ca primeste tot soiul de remarci amuzante.

"Uneori imi urasc numele pentru ca atrage atentie, iar eu nu sunt o persoana foarte sociabila. M-am mutat cu familia aici din Pennsylvania si m-am temut asa tare in prima zi de scoala ca cineva ma va observa. Atunci cand profesorul a inceput sa faca prezenta am devenit foarte nervoasa deoarece, de fiecare daca cand cineva afla ca ma cheama Beyonce, incepe sa cante "Single Ladies."

“Sometimes I hate my name because it always draws attention to me, and I’m not a very social person. My family moved...

Posted by Humans of New York on Saturday, April 4, 2015

La scurt timp de la publicarea imaginii, o multime de persoane care poarta numele unor vedete au ematizat cu tanara, povestindu-si ofurile.

"Draga, nici nu vrei sa stii cate persoane ma intreaba daca joc tenis", a comentat o tanara pe nume Serena Williams.

"Sa vezi cum e atunci cand te cheama Will Smith", i-a scris altcineva.

Iata cateva din comentariile amuzante pe care le-a primit tanara:

Foto: captura Facebook.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.