Yuppy 3 Aprilie 2015 16:43
Cassandra Naud s-a nascut cu un semn urias sub ochiul stang. In loc sa il opereze, cum multi i-au sugerat, Cassandra a ales sa il poarte cu mandrie.

Cassandra Naud are 22 de ani si este dansatoare profesionista. Ceea ce o distinge de restul lumii este pata maron si usor paroasa de sub ochiul stang.

Desi atunci cand era mica, tanara si-a rugat parintii sa o opereze pentru a inlatura semnul din nastere, astazi Cassandra nici nu vrea sa auda de asa ceva. Spune ca semnul o face unica si o ajuta sa iasa in evidenta, un lucru important in domeniul in care lucreaza.

Parintii au refuzat sa o opereze de teama ca procedura i-ar putea lasa o cicatrice pe fata.

Cand era in scoala, Cassandra a fost adeseori tinta glumelor colegiilor ei, dar asta a facut-o mai puternica si mai increzatoare, spune dansatoarea.

"Timpurile se schimba si nu trebuie sa te mai conformezi normalitatii. Nu lasa vorbele rautacioase sa te darame, fii mandra de unicitatea ta."

A photo posted by Cassandra Naud (@cassandranaud) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.