Yuppy 16 Martie 2015 15:12
Doi jurati de la X-Factor Noua Zeelanda au fost dati afara dupa ce au atacat dur un concurent.

Doi jurati ai emisiunii X-Factor din Noua Zeelanda, Natalia Kills si sotul sau, Willy Moon, au fost concediati dupa ce l-au umilit un concurent. Natalia Kills l-a acuzat pe concurent ca a furat stilul iconic si unic al sotului ei si ca este dezgustata de acest act.

"Esti dezgustator. Mi se pare ca ceea ce ai facut este un gest artistic cumplit. Imi este rusine sa ma aflu in prezenta ta si sa fiu nevoita sa te onorez cu parerea mea.", a spus cantareata spre dezgustul fanilor si al producatorilor.

Vorbele dure ale cantaretei i-au enervat pe producatori, care au decis sa ii concedieze pe cei doi la cateva ore de la terminarea emisiunii.

"Este asteptat ca juratii sa critice performanta participantilor, dar nu vom tolera o tirada distructiva ca aceasta", a comentat unul dintre producatorii emisiunii, potrivit fasterlouder.com.au. Participantii dau totul pe scena si este normal sa primeasca feedback profesional si constructiv." a adaugat acesta.

Fanii au aplaudat decizia logica si normala producatorilor de a-i concedia pe cei doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.