Yuppy 4 Martie 2015 17:17
Te-ai intrebat vreodata cati bani castiga personajul Barney Stinson din serialul How I Met Your Mother? Cineva a facut un calcul, bazandu-se doar pe numarul costumelor lui Barney.

O intrebare care ne-a urmarit pe toti, in afara de cine este sotia lui Ted, a fost cati bani castiga Barney Stinson. Intr-un episod, personajul a spus ca ar castiga de 16 ori mai mult decat valoreaza toate costumele lui, iar userul Reddit Sir-Zeph, s-a apucat de facut calcule pentru a elucida acest mister odata pentru totdeauna.

Potrivit lui Sir-Zeph, in episodul 19 din sezonul 9, Barney ii arata lui Ted doua camere pline de costume. La o estimare aproximativa, in camera sunt 7 rafturi a cate 15 costume fiecare. Presupunand ca si cealalta camera are acelasi numar de rafturi si costume, putem deduce ca Barney are 210 costume.

In episodul 15 din sezonul 1, Barney spune ca a inceput sa poarte costume din 1998, ceea ce inseamna ca personajul a purtat costume timp de 15 ani, deci si-a cumparat cam 14 costume pe an.

In episodul 16 din sezonul 1, Barney il duce pe Marshall la croitorul sau pentru a-i face un costum de 4.000 de dolari. Astfel, putem calcula ca Barney cheltuie in jur de 56.000 de dolari pe an pe costume.

Punand la socoteala si alte costume speciale mentionate de-a lungul serialului, Redditorul a ajuns la concluzia ca Barney castiga 1.173.312 de dolari pe an.

Foto: Tumblr.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.