Un barbat rateaza momentul in care o balena iese la suprafata, fiind prea ocupat sa trimita un mesaj. Imaginea a devenit virala.

Trebuie sa recunoastem, suntem cu totii dependenti de telefoanele mobile si poate ni s-a intamplat macar odata sa ratam ceva important pentru ca eram prea ocupati sa ne actualizam statusul sau sa trimitem un mesaj. Insa acest barbat din Redondo Beach, California, duce dependenta de mobil la un cu totul alt nivel.

Aflat pe o barca, barbatul este atat de concentrat in a trimite un mesaj (sau poate ca incearca sa treaca la urmatorul nivel din Candy Crush), incat nu observa ca o balena uriasa a iesit din apa chiar in fata lui.

Fotograful Eric Smith, cel care a capturat momentul a spus ca barbatul nu si-a ridicat privirea din telefon nici macar o secunda.

Barca a trecut atat de aproape de balena, iar barbatul nici macar nu s-a miscat. Mi-a parut rau pentru el ca a ratat un moment atat de frumos.”, a spus fotograful potrivit Business Insider.

Cum era de asteptat, imaginea a devenit virala.


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.