Pregatiti-va batistele. Va prezentam una din cele mai induiosatoare povesti de Craciun.

Lantul britanic de magazine John Lewis si-a facut de cativa ani incoace un obicei din a da startul sezonului sarbatorilor cu o reclama emotionanta. Anul trecut, de exemplu, reclama cu baietelul care numara zilele ramase pana la Craciun s-a viralizat rapid. Anul acesta, John Lewis ne spun povestea unui om de zapada si a peripetiilor prin care trece acesta, intr-o reclama induiosatoare, numita „The Journey”.

Intr-un taram magic, oamenii de zapada prin viata. Si atunci cand se intampla asta, pornesc peste sapte mari si sapte tari si trece prin cele mai fantastice intamplari. Motivul il aflam abia la sfarsit: pornise in cautarea cadoului perfect pentru iubita sa. „Give a little more love this Christmas” („Ofera un pic mai multa dragoste Craciunul acesta”) este mesajul campaniei.

Reclama a fost filmata in Noua Zeelanda si a costat 7.5 milioane de euro. Piesa de pe fundal este Frankie Goes to Hollywood - The Power of Love, cantata de Gabrielle Aplin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.