Cum ar arata copilul din noi?

In fiecare din noi exista un interior pururi tanar, nealterat, inocent si naiv. Nu puteti sa nu fiti de acord cu mine in aceasta privinta. Numai ca, de cele mai multe ori, nu ii acordam atentia de care are nevoie pentru ca, deh, suntem prea ocupati, prea grabiti, prea suparati, prea maturi. Si e pacat.

V-ati intrebat, totusi, ce s-ar intampla daca acest copil pe care il tinem bine ascuns in interiorul nostru ar iesi la suprafata? Nu, nu vorbesc de o manifestare prin gesturi sau comportament, ci ce s-ar intampla daca acest copil interior ar prinde viata. Eh, bine, probabil ca asta:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Stiu, nu este cea mai placuta imagine, dar trebuie sa recunoasteti este o reprezentare vizuala cate se poate de corecta a expresiei "copilul din noi".

Cristian Girotto ne arata in proiectul sau "L'Enfant Exterieur" cum ar arata o lume a adultilor in corp de copil. Fara sa se ia prea mult in serios, Girotto surprinde in cateva ipostaze cat de poate de comice si bizare deopotriva zambetul inocent al copilariei intr-un trup a carui varsta nu o putem ignora: cu sani, putina burta, pilozitate faciala si par pe piept.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina oficiala a artistului.

Sursa foto: Cristian Girotto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.