Imaginile iconice create de Banksy, celebrul artist stradal britanic, au fost aduse la viata de fotograful Nick Stern.

Cu siguranta numele lui Banksy nu va este necunoscut. Este doar cel mai sunoscut artist stradal al momentului. Nick Stern, un fotograf britanic, a ales sa aduca un omagiu artistului aducand la viata cele mai cunoscute lucrari ale acestuia. Asa a aparut “You Are Not Banksy

"You are not Banksy" este un expermient fotografic care a ajuns deja a doua parte (prima avand loc in mai) in care imaginile iconice create de Banksy au fost transformate in personaje reale de catre Nick Stern. De la copilul soldat care manuieste o mitraliera incarcata cu creioane colorate in loc de gloante, la politistul corup care prizeaza cocaina, Stern a capturat cu minutiozitate toate aceste figuri iconice, incarcate de satira politica si sociala si le-a transformat in personaje reale Mai mult, juxtapunand stecilul original cu “copia sa fotografica”, privitoriul ii este data ocazia de a compara cele doua compozitii. Si dupa cum veti vedea, personajele au fost realizate in detaliu: vestimentatie, postura, expresia fetei, totul aduce cu originalul.

Vedeti mai multe imagini in GALERIA FOTO.

Sursa foto: Nick Stern


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.