Tu ce postezi pe Facebook?

Facebook-ul a devenit mai mult decat un site de socializare. Treptat acesta s-a transformat intr-un stil de viata pentru fiecare persoana, in care postam cele mai intime ganduri, cele mai ciudate amintiri si cele mai scandaloase comentarii. Putem spune ca Facebook-ul face parte din viata noastra, de aceea trebuie sa avem grija ce si cum postam.

IATA CELE MAI STUPIDE FOTOGRAFII POSTATE PE FACEBOOK:

1. FOTOGRAFIILE DE WEEKEND

Mi-am facut un obicei (sanatos, zic eu) ca intreaga zi de vineri sa tin pagina de Facebook inchisa. Pur si simplu refuz sa intru. De ce am ajuns in situatia asta? Pentru ca mi s-a acrit ca in fiecare vineri News Feed-ul sa fie bombardat cu catei, pisicute si cocostarci care „prezic” ca urmeaza weekendul. Stiu si eu ce zi a saptamanii urmeaza, nu am nevoie ca toata lumea sa imi reaminteasca. Acelasi lucru se intampla si in ziua de luni: fotografii cu bufnite adormite, cani de cafea, perne si mesaje care te fac sa iti doresti sa ii stergi pe toti din lista de prieteni.

2. FOTOGRAFIILE CU BOT DE RATA

Inainte se purtau fotografiile emo, acum se poarta botul de rata. Fetele astea inca nu au inteles ca singurul care isi permite sa aiba bot de rata si sa nu arate jalnic este Donald Duck. In rest, fiecare fetiscana, domnisoara sau femeie care indrazneste sa isi tuguiasca buzele va fi o copie ieftina a celebrului ratoi si, bineinteles, o pitipoanca pana in maduva oaselor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.