Cum sa transformi paranoia zombie din Statele Unite intr-o farsa.

Zilele trecute, pe strazile din Miami, un zombie alerga oamenii care ii ieseau in cale. Este vorba, bineinteles, de o farsa si de un pesudo-zombie, insa potentialele victime au preferat sa nu riste, asa ca au cam luat-o la fuga.

In alte conditii, clipul ar fi parut multora hilar, insa, de cand cu atacurile canibale inregistrate in ultima vreme in State si cu zombie-paranoia creata in jurul lor, farsa nu a fost foarte bine primita. Pe langa faptul ca este considerat insensibil, clipul a mai fost catalogat si ca fiind rasist deoarece pe parcursul celor 2 minute zomie-ul "ataca" numai persoane de culoare.

Desi este aspru criticat si considerat de prost gust, clipul a inregistrat peste 3 milioane de vizualizari in doar doua zile de la postarea lui.

Poate ca mai hilar decat farsa este faptul ca americanii au cam inceput sa creada intr-o posibila apocalipsa zombie, asa ca, pentru a linisti natiunea, Centrul de prevenirea si controlul bolilor, s-a vazut obligat sa emita un comunicat prin care anunta ca NU exista zombie (!!!)

Voi cum ati fi reactionat daca v-ar fi iesit in cale o astfel de "aratare"?

Foto main: danhollisterduck via Flickr


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.