O data pe an, cele mai premiate scurtmetraje ale lumii fac o oprire la Opera Nationala

Filme scurte atent selectate si o imbinare spectaculoasa de muzica live si breakdance. Asa va arata evenimentul ShortsUP In miscare de la Opera Nationala Bucuresti vineri seara, de la ora 22.00.

Electric Brother, cunoscutul compozitor roman, muzician si sound designer, impreună cu Alexandru Anastasiu, se vor afla pe scena Operei cu o reprezentatie inedita, asigurand muzica pentru campionii mondiali Red Bull BC One la breakdance, Roxrite si Ronnie. Cei doi dansatori au uimit intreaga lume cu rapiditatea, precizia si frumusetea miscarilor, sustinand spectacole memorabile pe toate continentele, in tari ca Franta, Elvetia, Coreea, Brazilia, Rusia sau SUA.

Ritmul evenimentului va fi punctat de scurtmetraje: programul include road movies recente, premiate si cu personaje ce trec prin aventuri comice sau dramatice de-a lungul unor calatorii ce le schimba viata. Animatia “Nullarbor” (regia Alister Lockhart, Patrick Sarell, 2011) ne transpune intr-o cursa nebuna, de fapt un joc al orgoliilor intre doi barbati, intr-un desert australian.

Biletele se pot cumpara in avans la pretul de 25 de lei prin MyTicket si prin Eventim. La intrare, biletele se pot achizitiona la pretul de 35 de lei. Detalii despre filme si program se află pe www.shortsup.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.