Cateva curiozitati despre Facebook prezentate mai jos. Afla de ce ai voie sa postezi poze in bikini, dar nu si cele in care alaptezi sau cu ce a fost inlocuita "tigara de dupa...". 7 lucruri mai putin cunoscute despre Facebook.

1 din 5 divorturi se produc din cauza Facebook
Un studiu al Universitatii Harvard din Statele Unite arata ca aproximativ 1 din 5 cazuri de divort inregistrate in ultimul an pe teritoriul american indica site-ul de socializare Facebook ca avand legatura cu “motivele despartirii a doi soti”. In cele mai multe cazuri Facebook este pronuntat ca fiind sursa de unde unul dintre parteneri afla ca celalalt are o relatie extraconjugala.

Care este numarul tau?
Daca esti invidios pe numarul de “friends” de pe Facebook al prietenilor din gasca ta afla ca media generala de prieteni a unui utilizator pe reteaua de socializare este de 130. In geberal un individ interactioneaza activ pe luna cu doar 4 pana la 7 prieteni din lista de Facebook. Asadar, niciun motiv de ingrijorare…

Facebook + relationship = no love
In fiecare luna sunt raportate cat mai multe cazuri de despartiri in randul utilizatorilor de facebook. Fie ca este vorba despre adolescenti, fie ca este vorba despre familii cu “vechime”, Facebook se pare ca este preferat de foarte multi atunci cand vine vorba de anuntul unei despartiri.

In fapt aproximativ 25% din numarul total al utilizatorilor Facebook au fost “parasiti” cel putin o data de cand si-au activat contul si au oficializat o relatie prin intermediul platformei de socializare.

Nu poti alapta pe Facebook
Un anunt important pentru mamicile care au profil de Facebook. Chiar daca vi s-ar parea foarte incitant sa postati poze in timp ce va alaptati copilul trebuie sa stiti ca aceasta platforma de socializare nu permite postarea de imagini de acest fel.

Totusi, trebuie stiut ca in acelasi timp puteti sa postati poze in care persoane apar sumar imbracate si chiar in unele cazuri topless.

Al Pacino, misteriosul care te privea
La “inceputurile” Facebook pe homepage era prezenta fata unui persoanj misterios. Compania a declarat ca “fata” trebuia sa devina logo-ul companiei, dar cu timpul s-a renuntat la aceasta idee.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Chiar daca nu a existat in mod oficial o pozitie clara asupra acestui subiect, surse din interiorul companiei sustin ca personajul din spatele fostului logo era defapt Al Pacino care i-a permis lui Mark Zuckerberg sa-i foloseasca imaginea

“Tigara de dupa…”, “Facebook-ul de dupa…”
O vorba spunea ca dupa o partida grozava de sex cel mai bun lucru este o tigara fumata in linisite. Eh… vremurile se schimba, iar astazi oamenii prefera ca in loc de a fuma sa isi verifice imediat profilul de Facebook. Nu radeti! Chiar asa este!

Un studiu recent sustine ca mai bine de 36% din utlilizatorii facebook care fac sex, imediat dupa ce incheie “operatiunea” isi verifica profilul de Facebook sau ca “verificare profilului de Facebook” este printre cele mai intalnite practici dupa incheierea unei partide de sex.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

„Facebook Addiction Disorder”
In cuvintele noastre se traduce simplu prin „dependenta de Facebook”. Chiar daca nu credeti in „farfurii zburatoare” trebuie totusi sa credeti ca din punct de vedere medical se incearca incadrarea oficiala a acestui termen in cartile de specialitate deoarece exista un fenomen din ce in ce mai amplu care indica o „dependenta” reala de Facebook.

Unele surse indica defapt numarul „heavy-user-ilor” la mai bine de 360 de milioane de indivizi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.