Cu cateva luni in urma v-am prezentat intr-un articol un francez care a reusit sa treaca pe coarda, fara niciun fel de plasa de siguranta, de pe un zgarie-nori pe un altul la Paris. Astazi va facem cunostinta cu intreaga echipa .

Este mai mult decat fascinanta povestea echipei de francezi care reuseste sa tina cu sufletul la gura o planeta intreaga de mai bine de cateva luni. Asa cum am mentionat si mai sus, astazi va prezentam un grup de iubitori de adrenalina care sfideaza gravitatia in mai toate colturile lumii. De aceasta data clipul de mai jos este filmat in Norvegia.

Acesti barbati escaladeaza diferite inaltimi si se aventureaza pe cele mai riscante culmi doar din dragoste pentru natura si pentru "acea senzatie unica pe care ti-o ofera inaltimea".

Mai jos veti putea vedea cum cei patru reusesc sa depaseasca diferite obstacole fara sa apeleze la niciun fel de plasa de siguranta.

I belive I can fly - Povestea 'francezilor nebuni' care sfideaza inaltimile

I Believe I can Fly ( flight of the frenchies). Trailer from sebastien montaz-rosset on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.