Femeia moderna, femeia mileniului al III-lea, femeia de afaceri, femeia contemporana, cu viata dinamica... sunt sintagme pe care le auzimzilnic, pe care le citim pe cel putin o pagina a unei reviste de showbiz, moda, frumusete.
Fascinate de cele mai mici detalii ale imaginii si personalitatatii vedetelor feminine de azi, incercam sa ne identificam, sa abordam un stil de viata similar. Dar si noi, ca si ele, ne lovim de probleme asemanatoare: mici defecte si mari complexe, pe care lipsa timpului liber ne impiedica sa le rezolvam.
Ca o solutie la aceasta "problema", ca un raspuns la toate intrebarile, a aparut charm.ro

Charm.ro a pornit din dorinta de a satisface si cele mai exigent nevoi ale femeii moderne, chic, urbane, cu un look glamour. Indiferent ca iti doresti un machiaj perfect, un ten fara cusur, un corp de invidiat sau un par de revista, Charm sare in ajutorul tau cu produse originale, de lux, care se bucura de renume pe plan international.

Fiind un magazin on-line de produse de infrumusetare, de ingrijire si bijuterii charm.ro iti pune la dispozitie toata gama de produse de care ai nevoie.

Indiferent de stilul pe care vrei sa-l abordezi - senzual, inocent, clasic sau sexy, permanent vei gasi atat consiliere, cat si produsele care se potrivesc cel mai bine personalitatii si stilului tau de viata.

Si, cum toate stim ca sunt momente in care cuvintele au cea mai mica valoare, te invitam sa te convingi singura!

Participa la concursul organizat de Yuppy.ro impreuna cu Charm.ro si poti castiga parfumul CK Calvin Klein One Shock!

Calvin Klein a adaugat un mic soc francizei CK in aceasta toamna cu un nou parfum master brand. Compania care a lansat ideea de parfum unisex prin CK one, a ales pentru CK ONE SHOCK sa creeze parfumuri separate pentru barbate si femei.

“Crearea unui parfum captivant, memorabil si absolut unic este o mare provocare. Obiectivul final, totusi, nu este nimic altceva decat producerea unei esente care sa transpuna total o companie, marca sau o persoana.” (ANN GOTTLIEB)
Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs si sa castigi un parfum Calvin Klein One Shock este sa raspunzi printr-un comentariu aici pe FORUMUL Yuppy.ro la intrebarea “Ce note contine parfumul CK Calvin Klein One Shock for Him (raspunsul il gasesti accesand pagina aici pe pagina charm.ro )


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.