Elias este un artist care machiaza pentru Hollywood de foarte mult timp. In clipul de mai jos acesta ne arata cum reuseste sa readuca la viata un personaj din filmul Batman. Sigur o sa va dati seama despre cine este vorba.

Cine s-a gandit sa-si sperie un pic prietenii atunci trebuie sa fie atent la urmatorul clip. Elias este numele artistului care il readuce la viata pe Joker, personajul malefic din filmul Batman, folosindu-se doar de mici trucuri ale machiajului.

Pentru acest efect ai nevoie de latex lichid, cateva pensule si pudra in diferite culori care tin mai mult de machiajul traditional. O mana antrenata poate sa realizeze acest machiaj in mai putin de 60 de minute, dar cei neinitiati nu trebuie sa se simta descurajati.

Recomandam cu incredere acest articol pentru perioada Halloween-ului atunci cand foarte multi cauta idei pentru deghizare.

Asadar, lectie pentru cum poti sa transformi un om in monstru....






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.