Moty Dance School este visul meu ...al copilului de 4 ani, al adolescentului- rebel sau linistit- al parintelui care incearca sa-si insenineze ziua cu miscare, al afaceristului care vrea sa scape de probleme pentru cateva ore si al studentului care vrea sa copieze miscarile altora.

Alaturi de noi te poti vindeca de toate problemele prin miscari de dans. Este cea mai eficienta si rapida metoda de a te simti mai fericit si mai liber ca oricand!.

*Moty Dance School* inseamna: cei mai buni dansatori, cei mai buni coregrafi, trei sali de dans super dotate si cele mai noi stiluri de dans(Popping, Locking, New style, L.A. style, Ragga Jam, Krumping, House Dance, Video Dance, Pop, Contemporan, Dance Hall, Vougue, Street Style, Dans Sportiv). De asemenea, la noi poti invata sa valsezi pentru unul dintre cele mai importante momente din viata ta - nunta!

Yuppy si Moty Dance School te invita la concurs. Poti castiga unul dintre cele 7 cursuri de dans oferite de Moty Dance School impreuna cu 7 tricouri "Moty-vation Stuff" daca accesezi pagina oficiala de Facebook Yuppy.ro si apesi butonul Like/ Imi place. Daca recomanzi concursul la 2 prieteni sansele tale de castig se majoreaza.

Linkul concursului il gasesti AICI

Concursul se desfasoara in perioada 8-15 august iar castigatorii vor fi anuntati iin data de 16 august.

BAFTA!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.