Daca nu iti imaginezi ce raspuns poti sa primesti la o astfel de intrebare, atunci iti recomandam sa urmaresti galeria foto de mai jos, unde, in centrul atentiei o sa gasesti cateva maldare de fier vechi special "aranjate" pentru o expozitie de arta contemporana.

Dirk Skreber, neamtul care propune o altfel de expozitie de arta, are un mod foarte ciudat de a scoate bani din acest lucru. De obicei, exponatele cand ajung intr-o galerie de arta valoreaza mai mult decat atunci cand au fost "produse".

Totusi, in galeria de arta a lui Dirk Skreber lucrurile stau fix invers. Probabil, masinile care sunt expuse au valorat un pic mai mult inainte de a ajunge sub lumina reflectoarelor.

Asadar, neamtul s-a hotarat sa faca o campanie clara pentru constientizarea populatiei asupra vitezei pe sosele si s-a hotarat sa arate intregii lumi cum poate ajunge o masina in urma unui impact.

Chiar daca totul trebuia sa functioneze precum o sperietoare de ciori, Dirk a avut surpriza sa primeasca laude pentru modul de prezentare. Iar campnia de constientizare s-a transformat intr-o galerie de arta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.