Probabil multi dintre noi avem diferite hobby-uri. In general cantam la chitara, citim, jucam jocuri pe calculator, meregem la sala, alergam, facem shopping. Exista totusi oameni care au niste pasiuni mai dubioase. Cati dintre noi s-ar relaxa "facand" pe mortul sau tricotand sani?

10. Sa “faca” pe mortul
Chuck Lamb s-a facut remarcat in intreaga lume pentru pasiunea lui mai putin obisnuita. Chuck Lamb se relaxeaza in timpul liber “facand” pe mortul. Americanul sustine ca se distreaza de minune punandu-se in ipostaze grotesti sau macabre, ca ulterior sa se lase descoperit de catre cineva.

Majoritatea prietenilor lui s-au obisnuit sa se trezeasca cu el, fie spanzurat, fie decapitat, fie calcat de masina. Chiar daca la inceput a fost destul de dificil sa faca diferenta intre pasiune si nebunie, toti cei care il cunosc pe Chuck il accepta asa cum este .

In 2005, atunci cand si-a lansat blogul, Chuck si-a inscenat moartea reusind sa atraga aproximativ 32 de milioane de vizualizari din intreaga lume.
Barbatul sustine ca ideea hobby-ului i-a venit de cand era mic, deoarece a visat intotdeauna sa ajunga un actor celebru, dar nu a reusit din cauza ca nu are talent. Atunci s-a gandit ca singura modalitate prin care se poate face remarcat este printr-un hobby excentric. Si a reusit…!

9. Ii place sa “se dea pe sticla”
Un englez a reusit cu adevarat sa ii scoata din sarite pe toti cameramanii de televiziune din Londra. Paul Yarrow, un barbat in varsta de 45 de ani a declarat ca hobby-ul lui este sa apara la televizor. Cum nu reuseste sa se angajeze la nicio companie de profil, a decis sa se foloseasca de momentele in care reporterii transimt live si sa se posteze de fiecare data in cadru.

Yarrow a stabilit si un record, a aparut la 4 posturi concurente in aceiasi zi de mai multe ori. Altfel, reporterii sustin ca il vad pe londonez la BBC, ITV, Channel 4 sau Sky News in aceiasi zi, dar in orase diferite.

8. Doneaza 10 dolari persoanelor necunoscute
Reed Sandridge doneaza in fiecare zi cate 10 dolari persoanelor necunoscute care par sa aibe nevoie de acesti bani. Americanul sustine ca i-a venit aceasta idee atunci cand a ramas fara slujba si si-a adus aminte de ce ii spunea mama sa atuci cand era mic : „cele mai bune momente sa daruiesti ceva din suflet sunt atunci cand nici tu nu ai...” .

Citeste si:
Adevărată față a Rusiei: 10 fotografii oneste de Aleksandr Petrosyan
Adevărată față a Rusiei: 10...

Reed sustine ca se simte minunat, iar prima zi cand a oferit pe strada 10 dolari unui necunscut a fost cea mai frumoasa zi din viata lui. De atunci totul a devenit un hobby.

Se presupune ca Reed Sandridge este cel care s-a costumat in Mos Craciun in perioada sarbatorilor si a oferit 100 de dolari persoanelor care aveau nevoie de ei.

7. Muge
Un copil de 10 ani din statul Wisconsin, SUA a reusit sa doboare un record cu un hobby mai mult decat ciudat. Inca de cand mergea la gradinita, copilul a realizat ca ii place sa imite vacile si astfel a invatat sa muga ca un animal real.

Austin Siok a reusit sa castige un concurs de profil, unde au participat mai bine de 80 de concurenti. Copilul a fost declarat unul dintre cei mai buni imitatori ai unei vaci datorita talentului sau de a muge.

6. Colectioneaza pastile de Ecstasy
Un olandez a uimit prin hobby-ul sau, reusind ca in mai bine de 20 de ani sa colecteze cele mai ciudate sau „dragute” pastile de ecstasy. Colectia era demna de Cartea Recordurilor, dar barbatul nu si-a dezvaluit hobby-ul decat atunci cand intreaga pasiune i-a fost furata la propriu.

Citeste si:
Mădălina Crețan, despre modul în care i s-a schimbat viața după...
Mădălina Crețan, despre modul...

Olandezul a raportat politiei ca a detinut (ilegal) 2,400 de pastile de ecstasy, nu pentru consum, nici pentru trafic, ci doar pentru ca i-au placut modelele si culorile. Acesta s-a autodenuntat pentru ca nu doreste ca pastilele sa fie consumate.

5. Tatueaza automobile
Un pensionar din Taiwan uimeste si el cu hobby-ul sau mai putin obisnuit. Batranul are o pasiune pentru a tatua masini. Defapt, el imprima mesaje religioase budiste pe masini. Prima masina pe care a transformat-o intr-un adevarat artefact sacru a fost un Volkswagen din 1999, proprietatea unui prieten.
Li Zongxiong sustine ca hobby-ul sau este special pentru ca prin lipirea mesajelor sacre pe masini, atat soferul cat si autombilul sunt protejate impotriva accidentelor.

4. Ii plac procesele
Probabil cunoastem si noi cazuri in care diferite persoane incearca sa devina adevarati justitiari si si-au dedicat o mare parte din timpul liber intentand procese in stanga si in dreapta pentru diferite cauze.
Jonathan Lee Riches a ajuns insa in Cartea Recordurilor, intrecandu-le pe toate. Acesta a fost numit persoana care a intentat cele mai multe procese din istoria omenirii. In prezent, barbatul este incarcerat intr-o inchisoare din Kentucky si se pare ca sufera de o forma de dementa. Acest lucru nu il opreste totusi sa-si exercite dreptul de a contesta in instanta. De altfel, atunci cand a primit premiul din partea reprezentantiilor Guiness Book of World Records, acesta i-a dat in judecata pentru incalcarea imaginii.

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, invidiate de ceilalți...
Andreea Bălan și Andreea...

Printre cele mai faimoase nume care au avut parte de un proces cu acest tanar se numara fostul presedinte George W. Bush, Britney Spears, Martha Stewart, piratii somalezi, mausoleul Lincoln Memorial, Turnul Eiffel, presedintele Iranului sau diferiti calugari budisti.

3.Le place sa picteze caini
In pozele de jos nu s-a apelat la Photshop. Este doar un exemplu de hobby care isi are locul in China. Chiar daca pare destul de ciudat, acest hobby a devenit un adevarat trend in randul populatiei chineze, deci nu poate fi atribuit unui individ anume.

Foarte multi chinezi au apelat la artisti care s-au oferit sa vopseasca blana cainilor astfel incat acestia sa semene cu tigrii sau ursi panda. Se pare ca acesta atractie a chinezilor este in continua crestere din 1999 atunci cand au fost semnalate primele cazuri.

2. O atractie pentru Roller Coasters
Pentru Vic Kleman, un batran in varsta de 78 de ani din Pittsburgh,SUA totul se invarte in jurul parcului de distractie din oras. Acesta a stabilit un record atunci cand a inregistrat 90 de tururi in roller-coaster intr-o singura zi. Astfel, Kleman si-a atins un record personal de 4,000 de tururi in acelasi roller-coaster.

Citeste si:
Joi, 15 decembrie: ”Arc peste timp” – expoziție de pictură și...
Joi, 15 decembrie: ”Arc peste...

De mentionat ca batranul si-a petrecut o mare parte din viata langa parcul de distractii, iar „trenuletul” pe care il indrageste atat de mult are o vechime de 60 de ani.

1. Tricoteaza sani
Mrs Horncastle a implinit de curand 80 de ani. Batranica locuieste in orasul Brighton, Anglia si a devenit celebra in intreaga lume pentru pasiunea sa de croseta ....sani. Bunicuta sustine ca sanii sunt probabil cea mai frumoasa parte din corpul uman, si ca absolut toata lumea este legata de aceste forme, deoarece copiii initial sunt hraniti cu lapte de san.

Pe langa rolul decorativ, Mrs Horncastle mai tricoteaza sani pentru o asociatie care invata mamicile tinere cum sa alapteze, iar ghemurile de lana pe care batranica le tricoteaza functioneaza drept mulaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.