Daca tot vorbea cineva de intrarea la apa, iata ca scufundarea poate fi facuta fara niciun risc, cu ajutorul unei barci speciale, gandita pentru scuba diving. Scubacraft este o barca ce va fi disponibila in doua versiuni: SC3 sau SC6.

Scubacraft: Barca intrata in apa!

Daca tot vorbea cineva de intrarea la apa, iata ca scufundarea poate fi facuta fara niciun risc, cu ajutorul unei barci speciale, gandita pentru scuba diving. Scubacraft este o barca ce va fi disponibila in doua versiuni: SC3 sau SC6. Ele difera prin capacitatea de incarcare cu turisti iubitori de adrenalina, prin puterea motorului si, evident, dimensiuni.

La suprafata, Scubacraft este in limbajul slang un fel de "kick-ass", prin forma futurista, viteza de pana la 80 de km/h si toate motoarele auxiliare care o fac gata de scufundari, parca in cautarea unor epave pe fundul oceanului. In realitate, lucrurile nu stau tocmai asa. Ambarcatiunea isi controleaza impecabil flotabilitatea si coboara sub apa la o singura comanda. Totusi, adancimea maxima este de 50 de metri, cea indicata de 30. Valorile sunt perfect justificate daca ne gandim ca nu exista protectie impotriva presiunii care tinde sa aplatizeze omul, fie el si dornic de adrenalina. Daca avea si o cabina din sticla securizata, altfel statea treaba, dar poate ca scufundarile nu ar mai fi fost atat de interesante.

Rinspeed are ceva asemanator, numai ca vorbim acolo de o masina decapotabila care se poate lansa sub apa. Scubacraft e barca, una cu motor principal de 160 CP sau 250 CP, ce poate gazdui 3 sau 6 turisti scufundatori, cu motoare electrice auxiliare pentru controlul sub apa, cu camere de luat vederi, cu lanterne si ce mai trebuie la casa omului care iubeste apa. Daca Rinspeed s-a legat putin de Bond, James Bond atunci cand si-a prezentat masinuta, nu vedem de ce Scubacraft nu ar putea avea tangente in viitor cu celebrul personaj britanic.

Precomenzile se accepta deja, preturile sunt un mister. De pe uscat, va invitam sa admirati Scubacraft in galeria foto!

site oficial: scubacraft


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.