Sincer, stim ca avem si fete pe aici, slava cerului. Fetelor, ati folosi asa ceva? Baietilor, ati cumpara asa ceva pentru prietenele voastre?

Sqweel: Jucaria perfecta pentru fete

In Albion, acolo unde nu toate lucrurile sunt albe, exista o companie denumita sugestiv LoveHoney. Ei produc jucarioare pentru copilasi. Ce bine suna, mai ales ca putin ne desparte de perioada cadourilor. Stati nitel si nu puneti bani deoparte pentru odrasle. Noi ne refeream la copilasi mari, indeosebi din specia mult indragita a copilitelor.

Sqweel este, dupa cum se poate vedea si din clipul de prezentare, evolutia fireasca a rotii. Sa facem o recapitulare. La inceput era din piatra, apoi din lemn, apoi din lemn cu suprafata de contact metalica, apoi cauciucul plin pe janta cu spite si, in prezent, avem cauciuc esapat pe janta din aliaj. Lucrurile astea folosesc in locomotie de regula. Desigur, mai sunt rotite pe ici pe colo, dar Sqweel are limbi! Zece la numar, ca sa fim mai precisi. La ce servesc ele oare? Cele zece limbi montate strategic pe o roata si incapsulate intr-o carcasa usor de manuit reprezinta o jucarie de facut sex oral fericitelor apartinatoare ale sexului frumos...

Trei viteze sunt disponibile pentru o atenta dozare a placerii. La o miscare rapida, se obtine practic efectul de cumulare al limbilor, inca nedescris de cercetatori, rezultand practic o limba continua ce isi trage "seva" din trei baterii alcaline de tip AAA. Jucaria costa 55$.

Sincer, stim ca avem si fete pe aici, slava cerului. Fetelor, ati folosi asa ceva? Baietilor, ati cumpara asa ceva pentru prietenele voastre?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.