Ei bine, in acest poster se gasesc 16 obiecte ascunse, pe care va invitam sa le descoperiti. Unii au numit posterul un exercitiu extrem de prost in Photoshop, altii au fost entuziasmati de idee. Incepem?

Brain Game: Gaseste 16 obiecte ascunse in poza!

Mai tineti voi minte LP-ul domnului Andrew Gold? Va dat ceva batai de cap, mai ales ca poza nu era tocmai clara. Acum, speram ca lucrurile vor sta un pic altfel. Cei care iubesc serialele probabil stiu ce inseamna Fringe. Sunt numai cazuri interesante acolo, pe care politistii mai mai ca nu prea le pot rezolva. Fox va gazdui din nou show-ul foarte popular peste ocean, lansand deja cateva teaser-e, precum si un poster. Ei bine, in acest poster se gasesc 16 obiecte ascunse, pe care va invitam sa le descoperiti. Unii au numit posterul un exercitiu extrem de prost in Photoshop, altii au fost entuziasmati de idee. Incepem?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.