Cand urmarim acele creatii contextuale care din ferestrele unei case fac ochelarii unui personaj amuzant sau dintr-o spartura a unui zid o gura cu dinti lipsa, nu putem decat sa ne minunam de ingeniozitatea celor care stau in spatele acestei arte.

30 de graffiti superbe!

Le vedem pe cladiri, pe garniturile de tren, pe masini. Multe nu reprezinta decat texte intortocheate din care nu intelegem mare lucru. Putine sunt cu adevarat creative, realizate cu multa pricepere de catre artisti care pot transforma un perete intr-o pictura extraordinara. Genul acesta de expresivitate, facut asa cum trebuie, nu poate decat sa adauge valoare unui oras. Cand urmarim acele creatii contextuale care din ferestrele unei case fac ochelarii unui personaj amuzant sau dintr-o spartura a unui zid o gura cu dinti lipsa, nu putem decat sa ne minunam de ingeniozitatea celor care stau in spatele acestei arte.

Toxel Magazine a realizat o super colectie care cuprinde 30 de graffiti excelent desenate, sub forma unei "arte pe fuga". Te invitam sa le urmaresti in galeria foto de mai jos.

Nu rata alte articole tari de pe Toxel:

Fotografii realizate numai cu un pix!

25 de imagini superbe in creion

Incredibilele imagini ale lui Li Wei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.