Cum anume faci sa deschizi lacatul, sa eliberezi cheia intreaga si sa incui apoi lacatul, avand cheia intreaga eliberata?

Brain Game: O problema criminala!

Puzzle-urile mecanice ne-au captivat mai ales in jocurile video gen Resident Evil sau Syberia. Insa cand te gandesti la o solutie si ai un fir narativ si o serie de detalii de care trebuie sa tii cont, altfel sta treaba. Un puzzle mecanic real, asa cum este cel facut de Dan Feldman, cu siguranta te va face sa analizezi toate teoriile din fizica si matematica, te va tine cu nervii intinsi la maxim ore intregi, te va face sa te dai batut si in secunda urmatoare sa te apuci iar de problema...Sa nu zici ca nu te-am prevenit!

Danlock pare la prima vedere un puzzle imposibil, insa creatorul lui livreaza intr-un plic sigilat solutia. Produsul se poate cumpara, pentru ca e cu totul altceva sa il ai in mana si sa te uiti atent la el. Lacatul este inchis si are fixata o cheie de el. O alta cheie rupta este livrata. Dan spune ca nici inelul cheii rupte, nici pungulita nu trebuie utilizate in rezolvarea puzzle-ului, desigur nici un alt obiect ajutator. Utilizezi numai lacatul (cu cheia fixata) si bucatile din cheia rupta.

Cum anume faci sa deschizi lacatul, sa eliberezi cheia intreaga si sa incui apoi lacatul, avand cheia intreaga eliberata?[lacatul trebuie sa fie obisnuit, adica fara niciun fragment de cheie inauntru, numai el si cheia cea buna]

Mult succes!

PS: speram ca aceasta problema criminala sa nu omoare totusi pe nimeni...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.