Veti merge la Transformers pentru roboti sau pentru Megan?

Megan Fox in Transformers: Revenge of the Fallen.

Pe data de 26 iunie, Transformers: Revenge of the Fallen are premiera in Romania. Filmul cu roboti este unul dintre cele mai asteptate titluri din vara aceasta, promitand si mai mult spectacol, efecte impresionante si, din nou, Megan Fox. In ultima perioada, inocenta prezenta feminina a umplut copertele revistelor, homepage-urile site-urilor, emisiunile TV de pretutindeni.

Recent, dupa ce General Motors s-a laudat cu masinile pe care le pormoveaza in film, Aprilia a dezvaluit pe site-ul propriu doua poze cu motocicleta RS125. Cien credeti ca se afla in saua si respectiv langa acest motor? Megan Fox, fireste. Si nu oricum, ci imbracata in piele. Nu putem spune ca s-a imbracat asa in numele sigurantei, din moment ce nu vedem o casca, un geaca speciala sau manusi. Ne-am plictisit oare de ea? Nici pe departe...Acum trebuie sa va intrebam ceva:

Veti merge la Transformers pentru roboti sau pentru Megan?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.