Lasa un comment in care raspunzi la intrebarea Care este provocarea ta? si poti castiga o provocare la inaltime: o ora de zbor cu avionul ultrausor Sport Star si produse NIVEA FOR MEN

Yuppy.ro si NIVEA FOR MEN Silver Protect iti ofera o provocare!

Ca barbat, stim ca iubesti provocarile! Fie ca este vorba de serviciu, de modul in care iti petreci timpul liber sau de relatia in care esti implicat, elementul noutatii este intotdeauna un factor motivator in alegerile tale.

Lasa un comment in care raspunzi la intrebarea “Care este provocarea ta?” si poti castiga o provocare “la inaltime”: o ora de zbor cu avionul ultrausor Sport Star si produse NIVEA FOR MEN, sau poti fi unul dintre cei patru castigatori ai unui set complet de deodorante NIVEA FOR MEN Silver Protect.

NIVEA FOR MEN a creat special pentru barbatii ce iubesc provocarile de orice fel noul deodorant Silver Protect: primul anti-perspirant ce incorporeaza in formula sa ioni de argint, recunoscuti pentru proprietatile anti-bacteriene. Tehnologia high-tech incorporata in noul deodorant ofera protectie eficienta impotriva mirosului de transpiratie 24 de ore din 24.

Mai multe informatii pe: www.niveaformen.ro

Castigatorii vor fi anuntati peste doua saptamani (la data de 10.06). Echipa Yuppy impreuna cu specialistii Nivea vor alege cele mai bune raspunsuri la intrebarea de mai sus. Mult succes!

[UPDATE] Concursul s-a incheiat! Yuppy si Nivea au ales urmatorii castigatori (click pe fiecare pentru comentarii):4 premii constand in gama de produse Silver Protect: Mix22, Mihaitza2, Scenic si Mireldaniel.Premiul mare (o ora de zbor + produse Silver Protect): CrispyCastigatorii vor fi contactati in cel mai scurt timp pentru a primi informatii despre cum pot intra in posesia premiilor! Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor! Multumim Nivea pentru premii si suport!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.