Internetul devine din ce in ce mai popular, fiind locul unde preferam tot mai mult sa ne jucam, sa ascultam muzica, ba mai nou chiar sa si vedem filme. Si, daca se poate sa facem asta fara sa scoatem niciun ban din buzunar, cu atat mai bine!

Internetul devine din ce in ce mai popular, fiind locul unde preferam tot mai mult sa ne jucam, sa ascultam muzica, ba mai nou chiar sa si vedem filme. Si, daca se poate sa facem asta fara sa scoatem niciun ban din buzunar, cu atat mai bine!

Au inceput sa apara tot felul de site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor colectii impresionante de filme: documentare, clasice, animatii, productii recente, proiecte cu buget redus, experimente..Practic, oricine are acum o conexiune buna la internet se poate bucura din plin vizionand filmul dorit pe unul dintre aceste site-uri realizate indeosebi de catre gigantii media. Toxel Magazine a facut un mic research, gasind 9 locuri minunate in care tu sa te simti excelent ori de cate ori ai pofta de un film bun. Sa vedem exemplele:

Snagfilms are o interfata prietenoasa, o colectie bogata si o optiune interesanta de a plasa un player cu un anumit film oriunde pe web. Punctul forte este reprezentat de documentarele grozave.

Babelgum contine o multime de productii la care te poti uita gratis. Mai mult, Babelgum tine anual si un festival de film cu un juriu destul de cunoscut, in care se pot castiga 125.000$ de catre oricine prezinta un proiect bun.

Joost are clasicii de parte lui: Gary Grant si Charlie Chaplin inca merita sa fie urmariti in filmele lor geniale, la care ne mai intoarcem din cand in cand..

Reel 13 nu aduce ghinion, ci numai filme bune. Saptamanal, aici este promovat un nou film, asa ca merita sa faci din cand in cand cate o vizita.

Crackle are Sony Pictures Entertainment in spate si asta spune totul. Pare sa fie cea mai buna solutie pentru vizionarea gratuita a filmelor care sunt upload-ate frecvent, astfel ca ai aici toate sansele sa gasesti productii relativ noi, pe care din anumite motive le-ai ratat.

YouTube Movies. Da, YouTube a trebuit sa faca si miscarea asta pentru a nu pierde teren in fata Hulu, care mai nou s-a aliat cu Disney si ofera toate productiile Disney complet gratuit, utilizatorilor americani. YouTube Movies cuprinde o colectie stufoasa de filme bune la care merita sa apelezi cand te plictisesti.

Surfthechannel te lasa sa introduci in caseta de search orice film doresti si apoi iti intoarce rezultate relevante cu site-urile unde poti vedea gratuit acel film!

Jinni este un site recent lansat, cu un potential imens. Aici iti poti gasi filmele exact pe gustul tau, introducand actorul preferat, tipul filmului, regizorul care te intereseaza. Jinni utilizeaza motorul de cautare The Movie Genome care, zic ei, te intelege din doi timpi si trei miscari.

YouTube Screeningroom este practic un cinematograf specializat in proiecte si documentare scurte incluse in Tribeca Film Festival. Unele scurtmetraje sunt de-a dreptul spectaculoase.

Via Toxel Magazine - Totally Awesome Stuff


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.