Vei juca noul Wolfenstein in vara?

Game on: Nazistii se joaca din nou cu magia

Planurile germanilor obsedati sa cucereasca lumea nu s-au oprit niciodata. Din contra, ei au recurs la metode nu tocmai ortodoxe si asta nu a putut decat sa ne incante pe noi, iubitorii de jocuri. De la Wolf3D pana la RTCW, reteta aproape ca nu s-a schimbat, asigurand un succes enorm develop-erilor de la Id Software. Timpul a trecut si, dupa promisiuni si svonuri diverse, Id si-a dat arama pe fata: a dezvaluit suficiente detalii despre noul Wolfenstein, care este aproape de lansare.

Agentul Blazkowicz isi reia misiunea si incepe vanatoarea de nazisti periculosi si pusi pe experimente spectaculoase care nu de putine ori ii transforma in adevarati monstrii. Blazkowicz nu se sperie el cu una cu doua, mai ales ca are in posesie o amuleta care ii da unele puteri magice. Vorbim aici despre un camuflaj, posibilitatea de a anula graviatia si de face inamicii sa se misce in slow motion. Amuleta se upgradeaza treptat, ca de altfel toata armele. Acum, un tun special volatilizeaza instantaneu dusmanii, ramanandu-le numai caraghioasele palarii ce se coboara incet spre pamant.

Daca germanii au creat o forta supranaturala pentru a cuceri lumea, acum e treaba lui Blazkowicz sa-i elimine pe toti, fie ei hibrizi, nazisti simpli sau monstri originali. Spre exemplu, zburatoarele Geist explodeaza cand sunt impuscate si ii afecteaza pe toti cei din jur. Alte creaturi formeaza scuturi pentru ceilalti si nu pot fi distruse decat daca li se darama ceva peste ele. Altele, in dulcele stil wolfensteinian, necesita mult timp si muntie pana cand devin una cu pamantul.

Noul Wolfenstein va fi lansat oficial in vara. El se afla moment in lucru, in studioul celor de la Raven, care se afla in parteneriat cu Id Software, cei care detin toate drepturile pentru franciza Wolf. Un multiplayer cu aproape toate armele si abilitatile amuletei va fi produs, dar nu se stie inca daca va fi lansat o data cu FPS-ul single player.

Vei juca noul Wolfenstein in vara?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.