Pussycat Dolls au castigat premiul pentru cele mai bune dansatoare intr-un videoclip, cu single-ul WHEN I GROW UP, la editia din acest an a premiilor MTV Video Music Awards.

Pussycat Dolls au castigat premiul pentru cele mai bune dansatoare intr-un videoclip, cu single-ul WHEN I GROW UP!, la editia din acest an a premiilor MTV Video Music Awards.

Editia din acest an a premiilor MTV Music Awards, care s-a desfasurat pe data de 7 septembrie in Los Angeles, a fost una cu noroc pentru fetele de la Pussycat Dolls. Acestea au fost rasplatite cu un premiu pentru calitatile lor de dansatoare.

Discursul de acceptare a premiului Best Dance In A Video pentru single-ul When I Grow Up a fost sustinut de lidera trupei, Nicole Scherzinger, vizibil impresionata de primirea de care trupa s-a bucurat din partea fanilor, precum si de premiul obtinut.

When I Grow Up este primul single de pe cel de-al doilea album Pussycat Dolls, Doll Domination, care se va lansa si in Romania pe 22 septembrie.

Printre ceilalti castigatori s-au numarat Lil’ Wayne (Best Hip Hop Video - Lollipop), Tokio Hotel (Best New Artist), Erykah Badu (Best Direction - Honey) si Kanye West (Best Special Effects – Good Life).

Aici puteti vedea un interviu cu fetele de la Pussycat Dolls, precum si cateva imagini din culisele concertelor lor.

Pussycat Dolls - When I Grow Up

Informatii oferite de Universal Music Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.