Incepand cu 1 septembrie turistii se pot bucura de ofertele din prgramul “Litoralul pentru toti”.

Incepand cu 1 septembrie turistii se pot bucura de ofertele din prgramul “Litoralul pentru toti”. Ca si in primavara, mii de turisti pot opta pentru unul dintre pachetele puse in vanzare de agentiile membre ANAT.

Programul se desfasoara intre 1 septembrie si 15 octombrie si poate fi accesat de orice persoana – pe principiul primul venit, primul servit. Tarifele mai mici, practicate de hotelieri doar prin intermediul acestui program, atrag de obicei extrem de multi doritori asa ca recomandarea noastra este sa va grabiti, daca doriti achizitionarea unui astfel de pachet.

Peste 3.500 de locuri de cazare sunt disponibile, in 15 hoteluri clasificate cu una, doua sau trei stele, din statiunile Mamaia, Eforie, Jupiter, Neptun, Venus si Mangalia.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului “Litoral” a lansat cea de-a treia editie a programului “Litoralul pentru toti”, cel mai atractiv program dedicat turistilor. Acesta va incepe cu data de 01 septembrie si are temenul final estimat pentru 15 octombrie.

Datorita semnalelor primite din partea agentiilor de turism si a turistilor, pentru editia din acasta toamna a programului, s-a decis extinderea acestei editii a programului pana pe data de 15 octombrie 2008.
Programul “Litoralul pentru Toti” se remarca, din nou, printr-o oferta variata, care cuprinde hoteluri de la 1* la 4 *.

Tarifele pentru aceasta editie sunt urmatoarele:

(01.09 – 15.10. 2008 - sejur 6 nopti)

Hotel 4* cu mic dejun : 465 lei
Hotel 3* cu mic dejun : 240 - 340 lei
Hotel 3* fara mic dejun : 189 lei
Hotel 2* cu mic dejun : 159 lei
Hotel 1* fara mic dejun : 129 lei

Promovarea programului va fi realizata de Asociatia LITORAL si de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - ANAT, iar listele actualizate se vor regasi pe site-urile www.asociatia-litoral.ro si www.anat.ro. Oferta se valorifica numai prin agentiile de turism membre ANAT.

Citeste si:
Patru orașe din România vor avea zboruri directe spre litoral
Patru orașe din România vor...

Sursa: lazy.ro

Alte recomandari pe LAZY:

1. Unde trebuie sa mergi toamna asta
2. Cerbul de Aur – Invitatie la Festival
3. Andorra - Principatul ascuns


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.