Ai ceva de transmis lumii? Iti place sa vorbesti despre tine? Ai nevoie de sfaturi utile? Vrei sa ne cunoastem mai bine si sa facem schimb de idei?

Ai ceva de transmis lumii? Iti place sa vorbesti despre tine? Ai nevoie de sfaturi utile? Vrei sa ne cunoastem mai bine si sa facem schimb de idei? Viziteaza noul Forum Yuppy si scrie despre tine, cere sfaturi, propune teme de discutii si fii la curent cu tot ce se intampla zilnic pe site! Parerea ta conteaza pentru noi si nu numai!

Acum Forumul include sectiuni mult mai bine structurate, impartite la randul lor pe categorii, pentru ca tu sa vorbesti despre orice, oricand, cu oricine. Este suficient sa intrebi, iar raspunsul va veni in cel mai scurt timp. Garantat!

Am fost curiosi sa vedem despre ce s-a discutat pe Comunitate, in afara comentariilor la articole, si am constatat ca merita sa revenim, sa cunoastem cei mai activi useri si sa va prezentam saptamanal opiniile, confesiunile si, de ce nu, reprosurile lor. Astfel, acelora dintre voi care au ceva de spus, le este rezervat saptamanal un loc pe site, unde se pot remarca cu cele mai HOT subiecte propuse. Iata primele exemple in acest sens:

Chemirel intreaba:

"Ce parere aveti despre barbatii care poarta tanga?"

Ii poti raspunde aici

bestiutza
cere sfaturi:

"Intrebarea e urmatoarea: eu am 20 de ani, iubitul meu 45. Apetitul meu sexual este mult mai puternic decat al lui si cateodata parca ar merge mai mult decat o data pe noapte..., dar CE POT SA FAC PENTRU A-L PROVOCA SA-MI REZISTE IN PAT?? Problema e ca nici nu rezista, nici nu ma satisface in alt mod... Ce sa fac??"

Ii poti raspunde aici.

deniss
intreaba:

"Cat timp te poti abtine de la sex?"

Ii poti raspunde aici.

undone cere sfaturi:

"Salut fratilor... de cand ma stiu am o problema... sunt prea slab. Probabil ca nu sunt singurul care se tot chinuie sa se ingrase. Idiferent de cat as manca... chiar daca reusesc sa mai pun ceva pe mine (foarte putin)... slabesc foarte repede. Stie cineva vreo reteta, cura de ingrasare? Ce ati folosit voi... cei care ati avut aceasta problema. Multumesc anticipat."

Citeste si:
Biblioteca perfecta: 30 de carti care nu trebuie sa iti lipseasca
Biblioteca perfecta: 30 de...

Ii poti raspunde aici.

Logoff se confeseaza:

"M-a inselat cu o tipa... chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut nici acum, daca nu as fi gasit-o in patul nostru cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Bucuresti. Ma simt ca ultimu' prost si nu prea stiu ce sa fac cu relatia noastra... Dupa lungi discutii, am mai aflat ca ea nu e la prima abatere de genul asta. E o situatie prea ciudata pentru mine, ma poate ajuta cineva cu un sfat?"

Ii poti raspunde aici.

Andreutzu intreaba:

"Ce parere aveti despre Zeitgeist, documentarul care reuseste sa iti schimbe viziunea despre lume?"

Ii poti raspunde aici.

Erax intreaba:

"Ce tip de lotiuni pentru plaja sunt mai indicate? De tip spray sau crema?"

Ii poti raspunde aici.

Citeste si:
Ministrul Aurescu a vorbit, la Forumul Regional de la Barcelona,...
Ministrul Aurescu a vorbit,...

Ei sunt vedetele acestei saptamani pe noul Forum Yuppy. Inscrie-te in cursa pentru cel mai activ user si te dam exemplu pe site de saptamana viitoare.

Succes!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.