Vanatoarea de zombi continua in „Resident Evil: Disparitia”, acum pe DVD.

Sony Pictures Home Entertainment anunta lansarea pe DVD a productiei horror SF “Resident Evil: Disparitia”, cel de-al treilea film al seriei bazate pe unul din cele mai populare jocuri video din lume.

Dupa „Resident Evil: Experiment fatal” (2002) si „Resident Evil: Ultimul razboi” (2004), Milla Jovovich revine in rolul lui Alice in „Disparitia”, intr-o misiune de care depinde insusi viitorul omenirii. Teroarea s-a declansat odata cu lansarea unui virus extrem de periculos, prin care liderii malefici ai Umbrella Corporation vor sa transforme oamenii in monstri. Gloatele de zombi mancatori de carne vie au pustiit tara, iar supravietuitorii cumplitului virus se imputineaza pe zi ce trece, existand riscul ca rasa umana sa dispara cu desavarsire. Acum, Alice si supravietuitorii dezastrului din Raccoon - Betty (cantareata R&B Ashanti), Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J. (Mike Epps) si Claire Redfield (Ali Larter) - declanseaza o ofensiva fara precedent in desertul Nevadei.

Pentru a pune capat macelului cumplit declansat de mortii „vii”, forta fizica si arsenalul impresionant de arme se dovedesc insuficiente. E nevoie de vigilenta si ingeniozitate, de supraoameni. Sau, si mai bine, de creaturi concepute in laborator, imbogatite genetic cu super-puteri, asa cum este Alice. Recent actualizata, Alice trebuie sa-si dovedeasca abilitatile de luptatoare intr-o infruntare ce cutremura intregul tinut unde se ridica odinioara Las Vegas. Lupta este cu atat mai acerba cu cat liderii Umbrella Corporation sunt mereu pe urmele lor, intr-o cursa contracronometru in care fiecare ora apropie umanitatea de disparitie. Vor reusi oare sa extermine la timp gloata de zombi si sa dejoace planurile malefice ale Umbrella Corporation? Vom afla urmarind “Resident Evil: Disparitia”, un horror SF intens, in care suspansul luptelor cu zombi si efectele speciale va vor tine cu sufletul la gura.

Citeste si:
Smiley, părere sinceră despre filmul „Teambuilding”. De ce nu a...
Smiley, părere sinceră despre...

Iubitorii filmelor si jocurilor „Resident Evil” vor aprecia atat filmul, cat si bonusurile speciale, disponibile in exclusivitate pe DVD: scene taiate, comentariul audio cu regizorul Russell Mulcahy, scriitorul si producatorul Paul W.S. Anderson si producatorul Jeremy Bolt, „In spatele orasului Racoon: Resident Evil: Disparitia” - featurette, precum si premiera mondiala a trailerului pentru jocul “Resident Evil: Degeneration”.

Un film distribuit de Prooptiki Romania si recomandat de Cinemagia. Pret minim recomandat: 49,9 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.