Trupa britanica pop Sugababes va sustine un concert la Bucuresti, pe data de 3 iunie.

Trupa britanica pop Sugababes va sustine un concert la Bucuresti, pe data de 3 iunie. Este pentru a doua oara cand trio-ul concerteaza in Romania, dupa ce in 2006 Sugababes a sustinut un recital in cadrul galei de decernare a premiilor muzicale MTV desfasurate la Cluj-Napoca. Locul de desfasurare al concertului si alte detalii urmeaza a fi dezvaluite in curand.

Sugababes este o trupa londoneza alcatuita de trei fete, castigatoare a premiului BRIT.

Keisha, Heidi si Amelle au fost numite cea mai de succes trupa de fete a secolului XXI in Marea Britanie. Grupul s-a format in 1998. De-a lungul carierei, formatia a lansat 21 de singleuri, 6 dintre ele atingand prima pozitie in Marea Britanie si 5 albume prezente in top 40 in toata lumea.

De-a lungul timpului, formatia a vandut peste cinci milioane de albume doar in Marea Britanie. Numarul pieselor prezente in Top 10 pe care le-au compus depaseste reusitele altor formatii de fete de dupa The Supremes, precum Destiny's Child si Bananarama.

Sugababes sunt una dintre putinele formatii britanice care au avut 5 dintre albumele lor in top 3, doua dintre ele atingand primul loc. in 2003 au castigat premiul BRIT pentru "Cel mai buna trupa dance".

Formatia a castigat discul de platina pentru vanzarile ridicate ale celor cinci albume in Marea Britanie si a avut un real succes in Europa si Asia, urcand pe primul loc al clasamentelor in Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Danemarca, Austria, Noua Zeelanda, Japonia, Slovenia, Estonia, Cehia, Filipine si Croatia.

In 2006, trupa a fost premiata de Guiness World Record pentru "cea mai buna interpretare feminina a secolului".

Dupa lansarea piesei "About You Now", extrasa de pe albumul Change si nominalizata in cadrul premiilor BRIT la categoria "Cel mai bun single britanic", Sugababes a devenit singura trupa de fete care a atins cea mai inalta pozitie in topurile celor mai vandute albume, celor mai difuzate si downloadate piese simultan.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

In prezent, Sugababes se afla intr-un turneu de promovare, numit Change Tour.

Sursa: top10music.ro


Citeste si alte articole pe TOP10MUSIC:

1. Mariah Carey a devenit doamna Nick Cannon
2. Concert Lenny Kravitz , Stadionul Cotroceni - 26 iulie - Bucuresti
3. Amy Winehouse arestata din nou


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.