Portughezul Cristiano Ronaldo va primi in cadrul unei gale care va avea loc pe 15 Mai trofeul de cel mai bun jucator al sezonului in Anglia.

Portughezul Cristiano Ronaldo va primi in cadrul unei gale care va avea loc pe 15 Mai trofeul de cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, din partea jurnalistilor englezi membri ai Asociatiei Scriitorilor de Fotbal (FWA), informeaza NewsIn.

Jucatorul lui Manchester United este al doilea fotbalist in istoria de 60 de ani a competitiei, dupa Thierry Henry, care primeste pentru a doua oara consecutiv trofeul de cel mai bun jucator al sezonului. Atacantul lui Liverpool, Fernando Torres, si portarul lui Portsmouth, David James, au ocupat pozitia a doua, respectiv a treia in clasament.

"Premiul primit de Ronaldo nu este o surpriza pentru ca a avut o forma incredibila. Nu a primit toate voturile, dar din primul moment s-a observat ca este favorit. Sa marchezi atat de multe goluri pana acum este o cifra incredibila, avand in vedere ca este si foarte tanar. Poate domina acest premiu pentru multi ani", a declarat presedintele FWA, Paul Hethrington.

Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat 38 de goluri in acest sezon, iar saptamana trecuta a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist din partea Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti.

Sursa: 9am.ro

Citeste si alte articole pe 9am:

1. Concediata pentru ca a ramas fara un ochi!
2. China se pregateste pentru un razboi mondial
3. Asigurari de viata pentru prostituate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.