Un filmulet de 15 minute in care Marilyn Monroe face sex oral cu un barbat necunoscut a fost vandut pentru suma de 1,5 milioane de dolari unui om de afaceri american care nu doreste sa faca publica inregistrarea video.

Filmul este o copie a unei casete alb-negru, care dateaza din anii 1950 si care se afla inca in custodia FBI, pentru ca directorul institutiei din acea perioada, Edgar Hoover, a incercat sa demonstreze ca barbatul din inregistrare este fostul presedinte american John F. Kennedy. Filmuletul, realizat inainte ca Monroe sa devina celebra, o infatiseaza pe actrita imbracata, facand sex oral unui barbat caruia nu i se vede deloc chipul, potrivit colectionarului Keya Morgan, care a urmarit inregistrarea.

Morgan a descoperit caseta in timp ce filma un documentar despre viata lui Monroe si a vandut-o unui om de afaceri din New York care nu doreste sa o faca publica, din respect pentru frumoasa actrita. Morgan si-a dat seama ca femeia de pe caseta este Marilyn Monroe din cauza gesturilor, dar si pentru ca celebra sa alunita este vizibila.

Citeste si:

Unul dintre fostii soti ai actritei, jucatorul de baseball Joe DiMaggio, a incercat sa cumpere caseta pentru suma de 25.000 de dolari, insa a fost refuzat. Marilyn Monroe s-a sinucis la varsta de 36 de ani, in anul 1962. Un an mai tarziu, presedintele Kennedy, despre care se zvonea ca ar avea o relatie amoroasa cu frumoasa blonda, a fost asasinat.

Sursa: HollywoodMultiplex