Castiga cu Lazy o vacanta de Paste. Grecia te asteapta!

Castiga cu Lazy o vacanta de Paste. Grecia te asteapta!

Nu ai inca planuri pentru Vacanta de Primavara? Atunci cel mai bine ar fi sa te apuci sa scrii cea mai frumoasa poveste de vacanta pe care ai trait-o. Poti castiga un sejur de cinci zile pentru doua persoane in Grecia exact in perioada Sarbatorilor de Paste. Pachetul include transportul cu avionul, cazarea pentru patru nopti intr-un hotel din Creta cu regim demipensiune si toata distractia pe care o poti cuprinde in cinci zile cu soare, plaja, umbrelute si ritmuri mediteraneene.

Ce trebuie sa faci?

Intra pe www.lazy.ro - cea mai citita publicatie de travel planning si destinatii turistice din Romania - logheaza-te (daca ai deja un cont) sau inregistreaza-te aici, daca nu ai apucat inca sa te familiarizezi cu acest site. Urmatorul pas este sa dai click pe butonul de comunitate si sa iti publici pe blogul personal povestea cu care vrei sa castigi Marele Premiu. Selecteaza optiunea “Pentru concurs” in momentul trimiterii si, daca vrei, incarca si cateva poze pentru a ilustra mai bine povestea ta de vacanta.

Ce poti castiga?

Daca ai scris o poveste frumoasa si ai publicat-o pe blogul personal din comunitatea Lazy in perioada 7 – 21 aprilie (perioada desfasurarii concursului), ai toate sansele sa castigi o vacanta de Paste greu de uitat.

Premiul, oferit de agentia Europa Travel consta intr-un pachet turistic pentru doua persoane care include:

- patru nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele in statiunea Hersonissos din Creta – regim demipensiune
- transportul cu avionul (cursa charter)

Important!

- Fotografiile si/sau articolele trebuie sa fie originale si realizate de concurenti. Aceastia trebuie sa detina in totalitate drepturile de autor asupra materialelor trimise.

- Fotografiile si/sau articolele pot fi reproduse de organizatori cu mentionarea numelui autorului.

- Trimiterea lucrarilor presupune acceptarea regulamentului.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Mai multe detalii despre regulament si concurs gasiti pe www.lazy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.