Ce surprize ii vei face partenerei tale de 8 martie?

Ce surpriza ii vei face partenerei tale de 8 martie? Daca nu te-ai gandit inca, iti propunem cateva idei pe ultima suta de metri:

1. „Fly Experience” – Adrenalina cu parapanta de ziua femeii la Cluj

American Experience si scoala de zbor ASPAR ofera fetelor de ziua lor zboruri gratuite cu parapanta.

Pe dealurile Dezmirului, la Aeroclubul Traiana Darjan, sambata si duminica, incepand cu ora 10 dimineata, sunt asteptate toate fetele sa guste o portie de adrenalina la inaltime. Pilotii scolii de zbor ASPAR vor initia fetele curajoase in zborul cu parapanta, pilotand in tandem cu acestea. De ziua lor, indiferent de varsta, fetele vor avea ocazia sa faca acest sport extrem gratuit. Prietenii, tatii sau sotii vor trebui sa se multumeasca cu privitul si fotografiatul, fiind un eveniment exclusiv pentru Ele.

“American Experience a sustinut mereu un stil de viata nonconformist si plin de aventura. Noi credem ca femeia din ziua de astazi raspunde mai bine la o doza de adrenalina decat la un ghiocel sau la un Martisor” spune Mihai Paun, General Manager American Experience Romania.

Participantele se vor inscrie automat intr-o tombola ce are ca premiu un bilet de avion in Europa, intr-o locatie aleasa de castigatoare.

“Cu acest eveniment plin de sport extrem si adrenalina, dorim sa ne intarim relatia noastra cu tinerii aventurieri si sa oferim un cadou inedit fetelor de 8 Martie. Mai mult, vrem sa promovam si pe plan local o mica parte din spiritul Americii pe care il poate simti orice student – aventura, noutate si emotii noi”
a mai adaugat Mihai Paun.

2. Loco Boys & Tony River - Show incendiar pentru doamne!

Doamnele din Romania vor avea parte de un spectacol incendiar, dedicat loc cu ocazia zilei de 8 martie. Renumita trupa din Spania - LOCO BOYS! va sustine un show de striptease masculin. Spectacolul va imbina armonios numere de magie si scene clasice precum Fantoma de la Opera, coregrafia fiind realizata de celebrul Alex de Marco. Trupa este formata din 8 barbati care au castigat diferite concursuri de striptease din lume.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

In deschiderea show-ului va concerta pentru publicul feminin un nume reprezentativ pentru Spania, Tony River. Spectacolul "Male Striptease Show with LOCO BOYS" se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, pe 8 Martie 2008, la ora 19.00.

Pretul biletelor:

Categoria VIP - 95 Ron
Categoria I - 85 Ron
Categoria II - 65 Ron
Categoria III - 55 Ron

3. Gitanos - Joaquin Cortes, la cererea doamnelor din Romania

Flamenco in premiera "Gitanos", in aceasta seara, ora 20:00, Sala Palatului

Costume: Jean Paul Gaultier

Cu ocazia unui turneu mondial si "la cererea doamnelor", Joaquin Cortes va urca din nou pe scena bucuresteana, pentru a prezenta "Gitanos". "Spectacolul este un codou din partea noastra pentru bucurestence", a declarat pentru FrontNews organizatorul evenimentului, Paul Gheorghiu de la Asociatia Culturala Dracula.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Biletele se pot procura de la Sala Palatului, magazinul Muzica, Teatrul National, Teatrul Nottara, magazinele Carrefour, magazinele Diverta, statiile de metrou Unirii 1 si 2 sau on-line, de pe site-urile: biletedelatati.ro, bilete.ro, blt.ro si ticketpoint.ro. Pretul acestora variza intre 350 si 100 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.