Castiga o invitatie valabila pentru doua persoane la cinema!

Locuiesti in Bucuresti sau Oradea? Yuppy si Hollywood Multiplex te invita la cinema!

Poti castiga una dintre cele 6 invitatii la film, 3 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si 3 la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, fiecare valabila pentru doua persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail in care sa ne spui cu cine ti-ai dori sa vezi acest film si de ce.

Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul The Water Horse: Legend of the Deep.

Scurta prezentare a filmului:

Un baietel gaseste pe malul unui lac un ou de dimensiuni impresionante, pe care il ia in grija. Din acesta iese in curand o creatura simpatica ce creste uimitor de repede si de care copilul se ataseaza imediat. Crusoe (asa este botezata creatura) se dovedeste a fi o creatura mitica, un Cal de Apa, care se vede nevoit foarte repede sa schimbe cada de baie cu un lac intreg, pentru a inota in voie. Dar atunci cand Crusoe este vazut de ceilalti sateni, ia nastere o legenda. Sa fie oare Crusoe chiar monstrul din Loch Ness?

Afla mai multe detalii despre film citind cronica sa aici si apoi scrie-ne pe office@yuppy.ro pana pe data de 10 martie. Alaturi de raspunsul la intrebarea concursului, specifica in e-mail numele tau complet si orasul in care iti doresti invitatia. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 14 martie. Ei vor putea merge la film la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si la Hollywood Multiplex Lotus Oradea in perioada 17-21 martie 2008.

Vezi aici programul filmelor care ruleaza in saptamana 7-13 martie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Pentru a rezerva bilete, poti accesa acest link.

NOTA: Pentru a va putea califica in concurs, trebuie sa respectati conditiile de participare. Nu vor fi luate in considerare e-mailurile care nu contin toate informatiile solicitate. Datele personale ale utilizatorilor vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite in alt scop decat cel mentionat.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Multumim pentru e-mail-urile trimise! Iata castigatorii editiei precedente a concursului nostru:

1. Raluca Moisescu - Bucuresti
2. Paul Mihail Stamate - Bucuresti
3. Vladimir Craciunescu - Bucuresti
4. Mirabela Dobrovici - Oradea
5. Liviu Mihalcescu - Oradea
6. Mircea Stanescu - Oradea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.