Am fost convinsi ca vedetele apeleaza la chirurgia estetica pentru a-si corecta anumite defecte, nu pentru a si le acentua!

Am fost convinsi ca vedetele apeleaza la chirurgia estetica pentru a-si corecta anumite defecte, nu pentru a si le acentua! Apoi, am vazut la ce dezastre se poate ajunge cand celebritatile incearca din rasputeri sa rezolve cu bisturiul ceea ce a omis Mama Natura...

Pana sa intelegem ca imaginile "perfecte" ale starurilor de la Hollywood sunt rezultatul multor ore petrecute in fata computerului de cei care se pricep sa le retuseze, am trait cu impresia ca sanii dupa care tanjim sunt naturali, abdomenele si fesele pe care le admiram sunt lipsite de celulita, tenurile care ne plac sunt "wrinkleprof" s.a.

Iata cat de normale erau si cat de bizare sunt de fapt cateva dintre femeile pe care adesea le acreditam drept etaloane ale frumusetii fizice:

1. Tara Reid

Ea se afla fara indoiala in top cand vine vorba despre cele mai neinspirate retusuri fizice. Fotografia care a facut valva anul trecut si care vorbeste de la sine, a fost realizata la petrecerea aniversara a lui P. Diddy. Se pare ca vedeta a fost preocupata cu consumul de alcool si nu a realizat ca i-a cazut rochia! Astfel, cicatricile de pe sanii ei mariti cu silicon au putut fi vazute in toata spendoarea lor.

2. Tori Spelling

Ea ar fi putut interveni cu bisturiul in oricare alta zona a corpului pentru a obtine rezultate satisfacatoare, insa a ales sa isi tranteasca sub barbie o pereche de sani falsi, care nu ii ajuta cu nimic look-ul. Aspectul noului ei piept ne lasa impresia ca se poate dezumfla in orice clipa.

3. Victoria Beckham

Pare ca nu mai stie ce sa faca pentru a ramane in centrul atentiei si a fi catalogata drept una dintre cele mai sexy femei in viata. Oricine o priveste atent poate observa insa ca aspectul ei scheletic si nenatural o face sa pare oricum, numai plina de viata nu! Colac peste pupaza, sotia celui mai aclamat fotbalist, David Beckham, a considerat ca o pereche de sani mai mari i-ar desavarsi look-ul silfid. Iata ce a iesit. Sa speram doar ca David nu va confunda niciodata sanii sotiei lui cu doua mingi de fotbal.

4. Janet Jackson

Citeste si:
MEGA FUNNY: 38 de poze care te lasa fara cuvinte
MEGA FUNNY: 38 de poze care...

Daca pe vremuri ea facea tot posibilul pentru a-si ascunde silueta dolofana, acum nu mai stie cum sa atraga atentia asupra formelor ei lucrate de zor la sala. Daca la capitolul ambitie nu avem ce-i reprosa, avand in vedere ca s-a luptat de mai multe ori cu kilogramele in plus, despre noii ei sani nu avem cea mai buna parere, pentru ca suntem siguri ca si-ar fi putut permite o operatie foarte costisitoare, dar reusita!

5. Christina Aguilera

Stie sa cante, e blonda si e frumoasa... doar de la sani in sus. Apropo de asta, nu am fi crezut vreodata ca Aguilera va reusi sa ne sperie asa cum a facut in timpul unui concert, cand unul dintre sanii ei siliconati a iesit la iveala sub forma a ceva ce semana mai degraba cu un hamburger facut in graba...

6. Ivanka Trump

A lua viata in piept, incercand sa iesi din umbra parintilor tai supercelebri, nu inseamna sa iti pui o pereche de implanturi cu silicon. Daca totusi alegi sa faci acest lucru, fa-l cum trebuie din prima! De cand si-a marit sanii, Ivanka pare preocupata sa ii repozitioneze atunci cand par sa ii alunece in alte directii.

Citeste si:
Funny: Poze de nunta care au devenit celebre
Funny: Poze de nunta care au...

7. Lil' Kim

Daca tot obisnuieste sa apara cu sanii la vedere, macar sa aiba ce arata! "Micuta Kim" nu a fost prea multumita de sanii ei micuti si a preferat sa ii upgradeze cu silicoane deloc micute pentru statura ei... Oricum, rezultatul este cel putin hilar...

8. Susan Ward

Distanta dintre sanii pe care si i-a retusat o fi echivalenta cu distanta dintre mana ei si bluza pe care aproape ar fi ales-o pentru a-i acoperi cat de cat urmele unei mamoplastii nereusite?

Foto: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.