Muzica, tombola si premii, veselie si lume, targ adevarat !

Targul Taranului Roman
Piata Amzei: 15-16 decembrie, 22-23 decembrie

In fiecare sambata si duminica, inainte de Craciun, de dimineata pana seara, te intalnesti cu producatori din Maramures, Bucovina, Transilvania si Muntenia.

Muzica, tombola si premii, veselie si lume, targ adevarat !

Adica...

Placinta de casa, zacusca, cas afumat, ceramica, icoane pe sticla, gem de rubarba, cadouri de Craciun, cozonaci, paine de casa, plescoi, tombola si premii, palinca, vin fiert, mamaliga, afumatura, ciuperci marinate, nuci si prune uscate... Toate acestea, plus atmosfera de Craciun, vor ocupa Piata Amzei in fiecare sambata si duminica din luna decembrie, pana la Craciun.

Targul Taranul Roman nu este doar o piata obisnuita, ci face parte dintr-un proiect de recuperare a traditiilor si valorizare a produselor traditionale. Un nou tip de piata, in care consumatorii au ocazia sa se intalneasca direct cu producatorii, nu cu intermediari. Ei au siguranta ca produsul este proaspat, ca nu-l pot gasi in alta parte, pot afla modul de preparare si povestea produsului. Acest tip de piata poate deveni o alternativa la comertul de tip "supermarket", in care produsele nu au personalitate. Conceptul va fi experimentat in Piata Amzei in fiecare sambata si duminica din luna decembrie, pana la Craciun.

Proiect derulat de Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, in parteneriat cu Primaria Sectorului 1 si Muzeul Taranului Roman.

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.