Timp de patru zile, camerele de hotel dedicate expozitiei HIFIarena vor fi transformate in studiouri de auditii si vizionari.

In perioada 15 - 18 noiembrie, se organizeaza la Phoenicia Grand Hotel a V-a editie HIFIarena - Romanian Home Entertainment Show.

Timp de patru zile, camerele de hotel dedicate expozitiei vor fi transformate in studiouri de auditii si vizionari. Toti cei interesati vor putea sa vada, sa testeze si sa achizitioneze cele mai recente modele de echipamente audio si video.

„Ajunsa la cea de-a V-a editie, HIFIarena a devenit un eveniment de referinta pentru piata hi-fi de home entertainment din Romania. Am observat ca publicul roman manifesta un interes tot mai mare pentru solutiile hi-fi audio si video, pentru calitate si confort, solutii menite sa satisfaca in acelasi timp cele mai inalte exigente in materie de design. Timp de 4 zile, HIFIarena reuneste toate acestea intr-un singur loc: Phoenicia Grand Hotel.” a declarat Sorina Muresan, Director General Expotek.

La capitolul „noutati”, cuvintele de ordine sunt personalizarea si simplificarea in utilizare. Bang & Olufsen prezinta Beo5, o telecomanda revolutionara care poate fi personalizata pentru fiecare client in parte. In functie de nevoile fiecaruia, telecomanda poate oferi controlul intregului sistem de acasa, de la sistemul audio-video si pana la cel al luminii, draperiilor sau ferestrelor.

Sony, prin noul recorder HDD/DVD Sony cu functia de sincronizare BRAVIA Theatre Sync propune simplificarea utilizarii divertismentului digital prin utilizarea unei singure telecomenzi, nefiind necesara selectarea succesiva a intrarilor mai multor echipamente.

Nici in acest an nu vor lipsi premiantii: Pioneer, prin Sun Audio Electronics, aduce in atentia vizitatorilor Super Audio CD player-ul, desemnat recent de EISA drept cel mai bun audio player din Europa, plasma PDP-LX508D, produs castigator al premiului EISA pentru cea mai buna plasma Full HD de 50 inch in 2007- 2008.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate solutii home cinema, sisteme high-end audio, componente separate, incinte acustice, sisteme de comanda si control audio-video, accesorii, precum si mobilier specializat.

Editia precedenta a reunit peste 140 de marci nationale si internationale de prestigiu si mai mult de 2.500 de vizitatori.

HIFIarena este cel mai important eveniment dedicat solutiilor hi-fi audio-video de inalta performanta pentru home entertainment din Romania. Editia din acest an va fi inaugurata joi, 15 noiembrie, la ora 10.00 si va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 20.00. Tariful de vizitare este de 30 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.