Deep Purple vor canta pe Stadionul National Lia Manoliu.

Pe site-ul oficial Deep Purple (http://deep-purple.com/tourdates/) este anuntata prezenta trupei britanice intr-un concert pe Stadionul National Lia Manoliu, pe 31 Octombrie 2007, cu ocazia turneului european "Rapture of Deep".

Concertul de la Bucuresti va deschide turneul “Europe Winter 2007”, care include 20 de tari europene si se va intinde pana la sfarsitul lunii noiembrie. Este pentru a doua oara cand legendara trupa britanica ne viziteaza, prima oara facand-o in 1998.

Deep Purple, fondata sub numele de Roundabout in 1967, este considerata de majoritatea fanilor rock drept trupa care a facut pionierat in heavy-metal-ul anilor '70 si este cunoscuta mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" si "Child in Time", precum si prin capodoperele-album: "In Rock", “In Concert”, "Fireball", "Machine Head" sau "Perfect Stranger".

Componenta trupei a suferit modificari numeroase de-a lungul timpului, insa “formula de aur” ii cuprinde pe Ian Gillian (vocalist), Ritchie Blackmore (chitarist), Jon Lord (clapar), Roger Glover (basist) si Ian Paice (baterist). In aceeasi formula in vom vedea si noi la Bucuresti, dar cu inlocuitorii celor plecati: Steve Morse la chitara si Don Airley - clape, alaturi de care concerteaza din 2001.

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.