Profesionalismul si pasiunea se impletesc, dand nastere unei oaze de placere, pentru cei care doresc sa incerce altceva.

O expozitie in care profesionalismul si pasiunea se impletesc, dand nastere unei oaze de placere, pentru cei care doresc sa incerce altceva.

Anul 2006 a reprezentat 'lansarea la apa' a primei expozitii profesioniste din Romania, dedicata ambarcatiunilor de lux si nu numai. Expozitia a oferit o sansa fiecarui vizitator sa intre in lumea unui hobby care solicita in aceasi masura pasiunea si motivatia de a naviga spre noi orizonturi.

Prima editie a expozitiei a fost marcata de curiozitatea manifestata de vizitatori in directia acestui domeniu. Ca urmare, expozantii au inregistrat vanzarea tuturor exponatelor, uimind atat asteptarile lor cat si pe cele ale organizatorilor.

Romanian Boat Show, o redefinire a pasiuniiIn Romania, piata yachturilor este cu mult diferita fata de cea din afara. In tarile cu traditie in domeniu, gusturile sunt deja cristalizate, fiecare tara avand un model specific, pe care il alege de fiecare data. Scandinavii prefera ambarcatiunile din lemn, italienii sunt axati pe un design ireprosabil, in timp ce pasionatii din S.U.A ar opta pentru ambarcatiunile care pun accentul pe accesorii. In Romania, yachturile sunt selectate fara continuitate, preferintele romanilor pentru ambarcatiuni nefiind inca unitare. Yachturile reprezinta o pasiune de viitor, dar si o afacere profitabila. Trebuie mentionat faptul ca acest tip de activitate presupune mult timp liber si investitii in intretinerea ei.

Pentru ca o ambarcatiune sa fie considerata yacht, trebuie sa aiba cabina si o lungime de minim 10 metri. In prezent, cel mai scump yacht apartinand unui roman ajunge la 3.8 milioane de euro. Exista insa si ambarcatiuni mai putin pretentioase, ale caror preturi se pot inscrie sub cel al unui automobil.

Expozitia Romanian Boat Show din acest an este organizata de Set Events si se va desfasura de la sfarsitul lunii mai in Piata Constitutiei, pe o suprafata de 5500 m2. In cadrul ei veti gasi ultimele modele lansate in Romania, precum si adevarate bijuterii din domeniu, intre care Azimut, Atlantis, Princess, Nimbus, etc. Totodata in cadrul targului se va raspunde si la cateva intrebari: 'Ce schimbari majore s-au produs pe piata yahturilor, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana?' sau 'Ce impact a avut acest fenomen pentru dealeri si pentru cumparatori?'

Desi sunt considerate produse de lux, yachturile au nevoie de o 'educatie' aparte; luxul este limitat de propriile aspiratii. Romanian Boat Show iti propune o noua varianta de investitie, atat in timpul tau liber cat si intr-o pasiune care te poate purta catre cele mai indepartate colturi ale lumii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.