Plasturele de nicotina nu mai prosteste pe nimeni...

Nu-ti pierde mintile cind vrei sa te lasi de FUMATPlasturele de nicotina nu mai prosteste pe nimeni si ai mestecat destula guma sau poate mai multe unghii decat poti numara. Zona speciala pentru fumat din afara cladirii biroului tau te atrage inca si fiecare minut in care nu iti aprinzi o tigara e o adevarata tortura. Oricat de mult timp ai fost fumator si in ciuda faptului ca ai jurat ca vei renunta MAINE, este greu sa rezisti momentelor de provocare fizica, de anxietate si sentimentelor de vinovatie.

Ai nevoie mai mult ca niciodata de... nu, nu de o tigara, ci de o portie buna de ras si de sfaturi de la oameni care au reusit inaintea ta. Aceasta carte neobisnuita despre oameni obisnuiti ofera si intelegere, dar si ponturi care te pot ajuta pentru ca sunt fructul experientei si nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodata pe marginea prapastiei.
Iata niste povestiri reale semnate de cei care nu si-au pierdut mintile si nici umorul in primele linii ale bataliei impotriva dorintelor, si-au intarit vointa si, in cele din urma, au reusit sa intoarca spatele buruienii blestemate.

Povestiri reale si sfaturi practice despre cum sa uiti de dependenta de nicotina, sa nu te ingrasi si sa faci fata poftelor.

Titlu: Nu-ti pierde mintile cind vrei sa te lasi de FUMAT

Autor: Pam Brodowsky, Evelyn Fazio

Pret: 19.00 RON

Editura: Amaltea

Sursa: amaltea.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.